Vi her på rarenyheter.com husker godt programmet og Espen Aalberg.<br/>
thumbnailVi her på rarenyheter.com husker godt programmet og Espen Aalberg.


Bildet over: FØR OG NÅ: Til venstre Espen Aalberg på “Tjukkholmen” i 2004. Til høyre Espen på “Robinson” i 2009. Foto: TVNORGE/TV 3

(Dagbladet): “Husker du Espen Aalberg fra «Tjukkholmen»? Den sympatiske hadelendingen veide 185 kilo på det meste, og fikk beskjed av legen som 30-åring at han måtte legge om livsstilen dersom han skulle leve til å bli 40.

I 2004 gikk han ned 40 kilo mens dokumentarserien til TV Norge ble spilt inn. Nå er han 34, veier 95 kilo og er aktuell i høstens «Robinsonekspedisjonen».

Vi her på rarenyheter.com husker godt programmet og Espen Aalberg, han var kjempeovervektig da programmet startet, men om vi ikke husker helt feil ble han bitt av syklingen, og trimmet av seg overvekten. Han gjorde en kjempejobb ved å legge om hele livsstilen, og med å komme ned i ei anstendig trivselvekt. Hvor blir det av tiden, er det virkelig 5 år siden dette programmet gikk på tv, er vist det for “Tjukkholmen” gikk på tv i 2004.

Det går fint å holde vekta selv om jeg jobber som langtransportsjåfør. Jeg spiser sunt og holder meg i form ved å gå turer, forteller han til Dagbladet.

Ok så det ble turer og gåing som ble hans greie for å holde vekten nede. Espen Aalberg mener at hans deltakelse i programmet “Tjukkholmen” var med på å redde livet hans. Godt mulig han har rett i det, for stor overvekt øker risikoen for mange sykdommer, og også faren for en tidlig død.

Så at et program som “Tjukkholmen” fikk deltakere til å legge om livsstilen er kun positivt og en gladsak. Det kreves stort fokus og jernvilje for å holde seg på den smale vei slik at en ikke går opp i vekt igjen. Dette har tydeligvis Espen Aalberg klart, og vi her ønsker han alt godt i fremtiden.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat