7 year old bodybuilder kid.


Helt utrolig hvor mye denne gutten på bare 7 år har klart å trene seg opp. Han har jo muskler som en voksen mann. Men tenker på hvor i all verden foreldrene hans har vært, for ingen bør trene hardt med vekter i så ung alder, Det skader utviklingen, og gutten kan risikere å helt slutte å vokse. Han vil også kunne ødelegge både muskler og skjelett fordi trening i den alderen en vokser i er skadelig.

Det er dessverre mange foreldre I USA som bruker egen barn for å tjene penger. En utvikler barn med ekstreme egenskaper for så å selge reportasjer til mediene. Dette er en simpel måte å utnytte små barn på, og kun skadelig for barna I det lange løp. Derfor er det også foreldre som ser gjennom fingrene med skadelige aktiviteter som vekttrening I ung alder, selv om det kan føre til alvorlige skader.

YouTube Preview Image
Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat