En utrolig historie om felles skjebne og liv….<br/>
thumbnailEn utrolig historie om felles skjebne og liv….


(VG Nett) “Etter den 25 timer lange operasjonen fikk det bangladeshiske tvillingparet endelig se hverandre for første gang i sitt to år lange liv.

De to jentene har helt siden fødselen delt hode, blodkar og hjernevev, og var sammensveiset på en slik måte at de aldri har kunnet tatt hverandre i nærmere øyesyn. I 2007 ble tvillingparet funnet på et barnehjem i Bangladesh av en representant for en australsk barneorganisasjon som sørget for å frakte dem til Australia.”

En gladsak av beste sort dette, vi har tidligere hatt innlegg med bilde av dette bangladeshiske tvillingparet som var sammenvokst via hodene. En sjelden tilstand, men det har også vært andre par som har vært forbundet med hverandre enten gjennom hode eller kropp. En slik adskillelses operasjon er omfattende og langt fra uten risiko, derfor var det svært gledelig at operasjonen så langt ser ut til å ha vært vellykket.

Selvfølgelig er det vanskelig eller umulig for andre å forstå hvordan det er å være fysisk forbundet med en annen, men det kan umulig være lett. Så at en ønsker å skille tvillinger som er sammenvokste er vel bare bra. Men det har vært tilfeller tidligere der en eller begge har mistet livet under eller etter operasjon.

– Tvillingene er i bedre form, sier en av legene i teamet, Ian McKenzie.

Da er det bare for oss alle å krysse fingre og tær for at det går bra med begge barna.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat