Vil selge snåsamann’s vann…


Snåsamannen..
Snåsa kommune gjør lurt i å utnytte den voldsomme oppmerksomheten rundt Snåsamannen Joralf Gjerstad, mener ekspert. Nå kan «Snåsavann» komme i butikken. En av kommunens innbyggere har allerede fått støtte fra Innovasjon Norge til å utrede en forretningsidé om eksport av flaskevann fra Snåsa.En av kommunens innbyggere har allerede fått støtte fra Innovasjon Norge til å utrede en forretningsidé om eksport av flaskevann fra Snåsa, skriver Adresseavisen. Nå satser Gjerstads hjemkommune tungt på å utnytte den voldsomme medieoppmerksomheten for å trekke turister og næringsaktivitet til bygda. Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes mener Snåsa har fått gratisreklame verdt flere millioner kroner etter boken om Snåsakallen.


Vanligvis blir småsamfunn kjent for negative saker, det kan være en ulykke eller en drapssak, men i dette tilfellet er det så å si udelt positiv oppmerksomhet. Hva mener du er det i ferd med å bli for mye om snåsamannen her i landet?Husker du hva som skjedde i 2008? Ta testen nå – klikk her –
Mist ikke sjansen til å bli millionær! –Klikk her –
Besøk Magic Circle:
Konkurranse: vinn 5 kg. Marabou, kosmetikk eller smykker for 2000kr.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat